Sæsonen 2024 er slut, og Albinus Frø har lukket for salg. Vi åbner igen d. 28. december 2024.
  • Håndpakkede kvalitetsfrø
  • Stort udvalg
  • Sæsonbutik

Læserne siger

Det siger læserne af nyhedsbrevet:

 "Håber at jeg fortsat vil modtage dine skønne nyhedsbreve. Tak for dem."
Lotte Eldrup, Rødvig

"Jeg læser med glæde dit nyhedsbrev, hver gang det kommer i min mailboks. Du har ubetinget det mest inspirerende nyhedsbrev."
Anna Gulmann, København Ø

"Først må jeg udtrykke min glæde over dit firma og ikke mindst dine nyhedsbreve. De er lærerige og layoutet er så tiltalende."
Inge-Lise Kofod, Kgs. Lyngby

"Kolla in den danska fröfirman, Albinus Frø, som har mycket omfattande beskrivninger av sina frösorter. Trevlig läsning. Be att få nyhetsbrevet! Det är långt utöver det vanliga."
Ulla Hasselmark, Solletuna, Sverige, http:frobok.blogspot.se

"Tak for dine spændende nyhedsbreve!!"
Birgitte Christensen Bang, St. Fuglede

"Mange tak for alle dine dejlige og inspirerende nyhedsbreve."
Laila Borre Nielsen, Slagelse

"Nyhedsbrevene er vildt gode, vil jeg bare sige! Jeg glæder mig hver gang, jeg får et nyt."
Mona Reuther, Mesinge

"Tak for dit fine nyhedsbrev - jeg glæder mig til vintergrønt!"
Birgitte Marcussen, Højbjerg

"Får nyhedsbrevene - og er glad for dem!"
Marianne Damgaard Porsborg, Jægerspris

"Mange tak for utroligt inspirerende nyhedsbreve."
Marie-Louise Krog, Broby

"Tak for de dejlige nyhedsbreve - du skriver så godt og det er en fornøjelse at læse dem."
Margit Baadsgaard, Brovst

"Jeg vil bare sige dig tak for nogle rigtig inspirerende og spændende nyhedsbreve, som alle bliver gemt."
Lise Skovfoged, Skjern

"Du har så stor kærlighed til dine planter, at det er en ren fornøjelse at læse dine nyhedsbreve."
Annette Blicher Hansen, Nimtofte

"Tak for nogle spændende nyhedsbreve."
Claus Gjedsig, Holstebro

"Tak for inspirerende nyhedsbreve."
Ann Skaarup, Aarhus C

"Jeg vil gerne frameldes nyhedsbrevet, men samtidig understrege at det alene skyldes, at jeg ikke længere har have til min rådighed. Det har været hyggeligt og skønt inspirerende - håber, at kunne vende retur!"
Anne Sø, Valby

"Tak for dine vidunderlige nyhedsbreve. Min have er så lille, men det gør ikke nydelsen af dine nyhedsbreve mindre. Billeder og tekst er en nydelse at læse/se."
Anne Jensen, Holbæk

"Tak for det glimrende nyhedsbrev, som jeg altid læser med stor interesse."
Birgit Melson, Virum

"Jeg vil bare sige, at dit nyhedsbrev er et af de bedste nyhedsbreve, jeg modtager. Beskrivelserne af de enkelte planter er komprimeret klogskab og simpelthen superguf for en haveelsker. Problemet er bare, at det altid gi'r mig lyst til at købe flere frø!"
Elsebeth Brandenborg, Egå

"Jeg sætter stor pris på nyhetsmailene, du sender ut. Det er jo så mye å lære. Det er godt å slippe å prøve og feile hele tiden. Misforstå meg rett - jeg er like glad i prosessen som i resultatet, men det er deilig å få gode råd på veien. Og alltid morsomt å prøve noe nytt."
Beate Grandahl Ervum, Tønsberg, Norge

"Jeg får sådan en lyst til at rose dig for de yderst fine og informative nyhedsbreve. Du gør meget ud af dem og det er altid en fornøjelse at se og læse dem. Billederne er smukke og jeg undres hver gang over den fantastiske variation, der findes i skaberværket! Skønt!"
Susanne Sørensen, Hjerk

"Det er nogle fantastiske nyhedsbreve, du sender ud. Man bliver helt glad om hjertet!"
Ulla Dietl, Frederiksberg

"Man glemmer tit at sige, når noget er godt - så ville bare lige give dig ros for et dejligt nyhedsbrev, som jeg for kort tid siden har tilmeldt mig (dit er nærmest det eneste, jeg gider abonnere på!). Det er informativt og samtidig personligt, og det glæder jeg mig altid til at åbne."
Nina Anker, København V

"Jeg vil gerne sige tak for dine særdeles inspirerende nyhedsbreve. De er til stor glæde og inspiration."
Henrik Woer, Hjortshøj

"Herved vil jeg blot sige tusinde tak for de mange spændende nyhedsbreve, og hver gang får jeg lyst til at købe det hele, men det er der desværre ikke plads til i min have eller mit drivhus. Endda får vi også spændende madopskrifter og andre gode råd tilsendt i nyhedsbrevet. Jo, det er en lyst at se hver gang. Jeg har gennem flere år indkøbt al mit frø hos et svensk frøfirma, men det er jeg efter de inspirerende nyhedsbreve næsten færdig med."
Jon Gulholm, Stenløse

"Nu må jeg endelig gøre alvor ud af det, som jeg i lang tid har sat mig for: nemlig at komplimentere dig for dine fantastisk gode nyhedsbreve! De er simpelthen så gode, interessante, oplysende, sjove og meget flotte med dine kønne fotos - simpelthen fremragende! Bliv ved!"
Ute Skadelund, Klarup

"Tak for endnu et inspirerende nyhedsbrev."
Maj-Britt Frigast, København SV

"Tak for dine nyhedsbreve året igennem. Altid hyggelig læsning."
Helle Gram, Ishøj

"Jeg er tilmeldt dine nyhedsbreve, fordi de er virkelig lærerige og inspirerende - har vist aldrig fået sagt tak for det. Så snart jeg får et stykke jord, køber jeg mig fattig hos dig."
Trine Jønsson, Herlev

"Jeg vil blot takke for dit fine nyhedsbrev om koldsåning. Jeg har netop den ideelle plads til Tibets blå valmue, så nu går jeg og drømmer og håber."
Lizzie Nielsen, Køge

"Det ville være en katastrofe at undvære nyhedsbrevet. Det er altid meget underholdende og informativt at læse."
Annie Lager, Randers

"Tak for dine inspirerende nyhedsbreve."
Karin Thomsen, Humlebæk

"Tak for et smukt & meget inspirerende nyhedsbrev. Det er så sanselige billeder og meget informative tekster, som kendetegner nyhedsbrevet og jeg vil sige tusind tak for at have kigget med."
Lise Høgfeldt, Charlottenlund

"Tusind tak for dine nyhedsbreve. De er skønne og meget inspirerende at læse. Min mor er også rigtig glad for dem - hun læser dem, når hun er på besøg hos mig."
Irene Andersen, Gentofte

"Mange tak for alle dine gode og inspirerende nyhedsbreve, som vi har fornøjelse af, og som man både bliver klogere og i godt humør af."
Conny & Henning Wendelboe, Augustenborg

"Jeg vil bare sige, at jeg nyder dine fotos i nyhedsbrevene. De er så smukke og havde jeg penge og plads og kræfter, købte jeg alt ,hvad du foreslår."
Lone Ross, Birkerød

"Jeg synes, du fortjener en tak for dine fine, meget informative nyhedsbreve. Jeg læser dem gerne og får gode ideer fra dig. Tak for det."
Margit Sinding Nellemann, Vester Skerninge

"Tak for dine dejlige nyhedsbreve. Jeg nyder i den grad dine skønne personlige informationer om planterne."
Benta Dons Møller, Rødding

"Hvor er det bare fantastisk med dine nyhedsbreve! Rygtet taler sandt: At du spreder glæde, viden og begejstring i menneskers liv, igen og igen. Tak fordi du deler din kærlighed til blomster ud i verden som inspirationsfrø, der bare MÅ spire af lutter glæde."
Ann Malmgren, annmalmgren.com

"Jeg vil bare kvittere for dine dejlige nyhedsbreve, som jeg altid bliver i rigtig godt humør af. Sprogligt spændstige og med nye og interessante planter med tilhørende historier."
Dorthe Bach, Juelsminde

"Tak for et supergodt site og et altid spændende nyhedsbrev!"
Lise Ransgaard, Roskilde

"Tak for et rigtig godt nyhedsbrev - et af de få, jeg abonnerer på, som jeg virkelig ser frem til hver gang. Det er altid spækket med interessant baggrundsstof, praktiske råd og smukke fotos."
Ane Rørdam Hoffmeyer, København Ø

"Tak for nogle altid super inspirerende nyhedsbreve."
Helle Johansen, Fensmark

"Jeg vil gerne sige tak for dine nyhedsbreve; Det lysner meget, når der toner en blomst frem på min computerskærm, skønt det er vinter. Der er en form for kærlig og stædig blomsterkærlighed i dine nyhedsbreve."
Lotte Fonnesdorf, Skibby

"Vil bare sige tak for dine fantastisk fine nyhedsbreve!"
Karen Marie Simonsen, Spjald

"Det er nogle rigtig gode og informative nyhedsbreve, du sender ud - tak for det."
Gitte Jensen, Virum

"Jeg elsker nyhedsbrevene fra dit firma. De er så livsbekræftende og glade. Billederne er super og diverse beskrivelser af forhold for frø og planter er ligeledes super. Så en stor TAK for et dejligt nyhedsbrev."
Ruth Syshøj, Vejle

"Jeg vil gerne sige dig tak for alle de vidunderlige blomsterbilleder, du sender i dine nyhedsbreve. Det er en gave hver gang at åbne nyhedsbrev fra dig: Balsam for sjælen. Dine nyhedsbreve er virkelig værdsatte - dine beretninger lyser langt væk af din interesse for de vækster, du beskriver. Tak!"
Erni Thomsen, Næstved

"Jeg nyder sådan dine velskrevne og smukt fotograferede nyhedsbreve! Jeg synes virkelig, at du fortjener succes med din fine måde at formidle på!"
Jane Schul, Holte

"Tak for en masse fin lærdom om frø og planter - og de meget smukke fotos."
Dorrit Knudsen, Liseleje

"Jeg er for ikke så lang tid siden begyndt at blive ret glad for haven og faldt dengang over din hjemmeside. Jeg modtager med glæde alle dine gode forslag. Tak for dine inspirerende nyhedsbreve, som giver sådan en lyst til at komme i gang i haven."
Heidi Svensson, Varde

"Halløjsa - tusind tak for alle dine skønne stemningsbilleder i nyhedsbrevene - jeg bliver altid i godt humør af dem!"
Gitte Solgaard, Randers

"Tusind tak for dine nyhedsbreve - jeg har stor glæde og inspiration af dem."
Helena Clausen, Nærum

"Som ret nybagt kolonihaveejer, læser jeg altid dine nyhedsbreve med STOR interesse."
Nina Hart, København K

"Jeg sidder her i bussen en rigtig træls mandag morgen, hvor jeg har sovet for længe. Så finder jeg dit nyhedsbrev og efter at have læst det, er jeg straks i bedre humør! Så jeg vil bare benytte lejligheden til at sige tak for dine nyhedsbreve - de er altid grundige og inspirerende!
Hanne Jørgensen, Svendborg

"Tak for dine skønne nyhedsbreve, som altid er meget inspirerende."
Louise Granhof Juhl, Risskov

"Jeg vil gerne rose dig for dit meget velskrevne nyhedsbrev. Nok det eneste jeg bliver ved med at læse - ellers bliver man jo hurtigt træt af forskellige firmaers mere eller mindre interessante nyhedsbreve."
Jonas Whitehorn, Køge

"Det er nogle dejlige og inspirerende mails, du sender ud. Tak for dem. Jeg kan godt lide din ærlige og ligefremme facon."
Elisabeth Larsen, København N

"Jeg er super inspireret af dine nyhedsbreve. Tusind tak fordi du tager dig tiden til både billeder og tekst i dine nyhedsbreve - du kan regne med en god kunde fremover."
Jeanne Jørgensen, Herlev

"Det er nogle fantastisk inspirerende nyhedsbreve, du sender ud. Jeg glæder mig til at læse dem, hver gang de kommer. De kommer med et fint interval - og sikke nogle flotte fotos!"
Laila Stender Bonde, Lynge

"Jeg abonnerer på mange nyhedsbreve, men dit er da mest positive og farverige, jeg nogensinde har oplevet. Du har en fantastisk skriveevne, som jeg bare kan li'. 1000 roser til dig.'
Else Petersen, Bedsted Thy

"Super lækker hjemmeside. Og det er altid en fornøjelse at modtage dine lækre nyhedsbreve. Der er altid noget at ønske sig, til når man får en større have."
Mikala Rosenkilde, København K

"Jeg benytter lejligheden til at sende en stor buket roser til dig. Jeg er blevet overrasket over din store 'litterære' produktivitet og må sige, jeg synes, du skriver aldeles fremragende. Det har været en fornøjelse at blive abonnent på dine nyhedsbreve. Tak for det.
Erik Hintze Nielsen

"Tak for dine super-nyhedsbreve!"
Hans M. S. Christensen, Solrød Strand

"Jeg vil rose dig for dine nyhedsbreve - de er meget dejlige at læse, de er meget velskrevne i en lys tone og giver samtidig mange faglige oplysninger. Så tak for det."
Elsa Undén Hende, Søborg

"Skriver blot for at fortælle, at det igen-igen er en stor fornøjelse at modtage dit nyhedsbrev. Dine tekster er dejlige - og billederne gør da en glad."
Inger Risgaard, Augustenborg

”Jeg ELSKER bare dine nyhedsbreve! Tusind tak for dem!”
Lene Støvring, Fejø

”Det er altid en fornøjelse at læse dine nyhedsbreve og se de smukke billeder.”
Annette Jacobsen, Holbæk

”Hvor er det nogle dejlige og fristende nyhedsbreve, du sender ud. Tak for dem!”
Elsa Gade, Stenløse

”Jeg vil gerne takke dig for utrolig dejlige nyhedsbreve. Jeg hygger mig med at se de dejlige blomsterbilleder, du altid sender. Jeg kan følge med i årstidens blomster i Danmark og det er bare skønt.”
Birgith Holm, Alanya, Tyrkiet

”Dine nyhedsbreve er fantastiske, og det er en stor fornøjelse, at du deler din viden med mig og alle de andre.”
Ask Riis Larsen, Hellerup

”Jeg nyder at læse dine mails – og ikke mindst nyder jeg dine fine billeder. De kan redde hele min dag, hvis alt andet er gået skævt. Tak for det.”
Vickie Sørensen, Jyllinge

"Tak for de dejlige nyhedsbreve!" Kiku Day, Nr. Snede "Dine nyhedsbreve er altid hyggelig læsning – blomsterglæden strømmer en i møde. Dejligt.”
Christina Weidemann, Højby

”Det er så dejligt at få dine nyhedsbreve, jeg kan rigtig læse mellem linierne, hvordan du brænder for det. Det er bare så levende.”
Birgit Nielsen

"Jeg læser med fornøjelse dit nyhedsbrev hver gang. Du har sådan et letflydende og dejligt sprog. Det er herligt at læse, og så kan man jo drømme over billederne tilligemed. Tak skal du have for den service!”
Eva Kock Sørensen