Sæsonen 2024 er slut, og Albinus Frø har lukket for salg. Vi åbner igen d. 28. december 2024.
  • Håndpakkede kvalitetsfrø
  • Stort udvalg
  • Sæsonbutik

Kunderne siger

 "Jeg købte i foråret en pose måneblomstfrø, samtlige frø spirede og har udviklet sig til tre meter høje slyngplanter med et væld af blomster. Særlig den sidste måned - august-september - har blomstringen været enestående."
Johs. Strange, Nørre Aaby

"Hej! Är jätteglad för att jag hittat denne fröfirma. Vilka nyhetsbrev ni skickar ut! Och beskrivningen av fröväxterna är också jättefina."
Ulla Hasselmark, Solletuna, Sverige, http:frobok.blogspot.se

"Jeg sender dig et billede af en hjerteformet rødbede, som jeg har høstet fra en pose frø af rødbede 'Mix' fra dig. De var bare så gode! Og jeg vender tilbage med en ny bestilling, når tid er."
Karen Roth, Hornbæk

"Så er både kongelys og stokroser, som jeg købte sidst, begyndt at spire - og jeg har fået mod på at prøve nogle flere. 1000 tak for en superlækker webshop med flotte og grundige beskrivelser af alle frø."
Marianne Hein, Thyholm

"Anna Russian är JÄTTEGOD och bär många tomater, hon vill ha extremt mycket vatten. Anna Russian-tomat kommer vi säkert odla igen."
Eva Trotzig - som odlar i Stockholms skärgård

"Tak fordi du så hurtigt rettede en fejl. Tak for gaverne, de gjorde mig meget glad. Og tak for hurtig respons - det kalder jeg god kundeservice, så du får dagens rose."
Birgith Bjeldskov Pedersen, Aalborg SV

"Har modtaget frø fra dig, som jeg glæder mig til at se udvikle sig. Det er så hyggeligt med den håndskrevne afsenderhilsen."
Lise Skovfoged, Skjern

"Jeg har aldrig haft så mange måneblomster som nu. Netop i disse dage springer de ud hurtigere, end jeg kan nå at følge dem. Vi har mindst haft en 30-40 stykker, så vi glæder os dagligt. Skal bruge flere frø til næste år, så jeg vender tilbage."
Grete Bjerg, Vejby

"Jeg har for første gang set din webshop med Albinus Frø og er mildest talt vildt begejstret!"
Annette Blicher Hansen, Nimtofte

"Dejlig webshop, du har. Det er så dejligt at se de mange ting og frø!"
Elisabeth Reiss, Samsø

"Tak for god service og nogle spændende frø."
Siw Johannesen, Stenstrup

"Ros til dig for alt dit fantastiske arbejde! Har købt frø en gang tidligere og de kom så hurtigt, at jeg i dag sagde til min mand, at de frø, jeg bestilte i morges, nok kommer allerede i eftermiddag."
Mary Ann Thomsen Erlandsson, Strandby

"Tak for frøene og tak for meget hurtig levering. Jeg benytter lejligheden til at synes, at det er en pragtfuld ide i disse internet-tider at lave en on-line butik med bl.a. frø af lægeplanter."
Jan Rohde-Andersen, Bylderup-Bov

"Tak for det meget informative nyhedsbrev og for den hurtige levering af min bestilling."
Christer Tiderman, Gedved

"Tusind tak for hurtig og god service. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler med Albinus Frø!"
Jakob L. R. Thorsen, Randers

"Du har en fantastisk hjemmeside, hvor man får en rigtig god beskrivelse af planterne samt vejledning i dyrkning og pasning. Jeg er imponeret over alle de sorter, du tilbyder. Jeg kunne købe mig fattig!"
Mie Nielsen, Espergærde

"Jeg har et par gange bestilt frø hos dig - flot så hurtigt de kommer frem. I øvrigt tak for dine nyhedsbreve, de er bare super."
Ann Zachariasen, Vejle

"Jeg købte sidste år en frøblanding hos dig med bl.a. lyseblå hør, hjulkrone, voksblomst og stolt kavaler. Jeg hældte selv en masse dild med i frøblandingen. Bedet var nygravet midt i græsplænen og fungerede ukrudtsfrit hele sommeren med skiftende blomster, så jeg var meget glad for det."
Bodil Heiede, Næstved "

Lad mig rose dig for din webshop og dine nyhedsbreve, begge er meget informative og inspirerende. Nu glæder jeg mig bl.a. til at se voksblomst i blomst. Den kendte jeg slet ikke."
Lene Ditlevsen, Nivå

"Jeg liker konseptet ditt. Spennende utvalg! Ikke noe 'jåleri' (overflødigt) og fordyrende innpakning. Du gjør enn kjempejobb! Det er nesten sånn, at jeg føler kjærligheten du har, for det du gjør. Nettsiden gir all informasjon, jeg trenger for å dyrke hver enkelt sort."
Beate Grandahl Ervum, Tønsberg, Norge

"Jeg har nu købt produkter fra Albinus Frø flere gange og I har ikke skuffet mig. Mine pragtsnerler, squash og stolt kavaler i flere varianter er allerede nu oppe i 10 cm's højde. Mine ærtespirer har lige stukket hovedet op, så dem er jeg meget spændt på. Tusind tak for nogle fantastiske produkter og rigtig god inspiration gennem nyhedsbrevene."
Birgit Albæk, Aabybro

"Tak for en dejlig webshop og nogle fantastiske nyhedsbreve."
Mathias Emil Pedersen, Otterup

"Det er en meget fin og informativ hjemmeside, og I har en masse spændende ting, så jeg vil helt afgjort komme tilbage til jer."
Eva Ryberg, Frederiksværk

"Jeg må sige, at det er den bedste frø-webshop, jeg har set til dato. Meget velskrevet og informativt. Super!
Lise Maigaard, Rønde

"Jeg vil bare rose dig for den gode og hurtige ekspedition. Jeg bestilte søndag aften og allerede tirsdag modtog jeg bestillingen. Det er flot! Det er ikke første gang, og bestemt ikke sidste gang, at jeg benytter mig af Albinus Frø. Og hvad angår kvalitet af frø - jeg tænker på spiringsprocent - så er der absolut intet at klage over. Så derfor; En kæmpe buket roser fra mig!"
Hanne Kjelgaard, Brønderslev

"Jeg læser tit teksterne på webshoppen. De adskiller sig virkelig fra andre i branchen, med fyldige beskrivelser som man kan bruge til noget."
Dorte Worsøe, Frederiksberg

"Jeg vil bare sige tusind tak for den hurtige levering - jeg sendte min bestilling søndag og allerede i dag, mandag, har jeg frøene - virkelig flot!!"
Birthe Christensen, Frederikshavn

"Tak for de gode dyrkningsbeskrivelser. Det er de bedste, jeg har set på nettet. Man mærker, du trækker på egne erfaringer med frø og spiring."
Karen Pedersen, Randers

"Tak for gode og flotte frø og nyhedsbreve."
Kirsten Thorsted, Roskilde

"Hvor er det skønt at få en dejlig oplevelse ved køb af frø! Jeg blev ganske overvældet af de mange muligheder, da dit frøsortiment i herlige gammeldags og skønne planter og urter er udsøgt. Her har jeg fundet frø, som jeg har ledt efter længe. Tilmed er din sproglige formåen betydelig! I tilgift kom et nyhedsbrev, som jeg slugte - jeg ønsker alt godt for dig og dit firma. Hilsner fra en haveglad kone, der er fuld af beundring for dit initiativ - dejligt at der også findes typer som dig i Danmark."
Hanne Petersen, Nørre Alslev

"Tusind tak for den flotte service, du har ydet. Det er en mund-til-mund reklame, der skal sendes rundt til venner og bekendte."
Vera Berger, Korsør

"Vi har været vilde med dine vilde agurker - de er pragtfulde! Jeg har udvalgt mange tomatsorter fra dit udvalg. De er blevet gode og er næsten tre meter høje og sætter stadig blomster og tomater her i september."
Gitte Jandoria, København K

"Rigtig mange tak skal du have for en meget fin service. Det er ikke sidste gang, jeg bestiller varer hos dig."
Anne Vejbæk, Padborg

"Jeg har stor fornøjelse af masser af kørvel, bønner og andre lækre ting fra dit udvalg lige nu. Og en ting mere - jeg må også lige rose din hjemmeside og nyhedsbreve - det er meget informativt og indbydende."
Helle Kjertum, København NV

"Jeg vil lige give dig en rapport om vores aspargesærter, som jeg købte hos dig. De er bare så gode! Jeg har lavet dem, blot ristet i lidt smør i ca. tre minutter. Det er vores favorit."
Lise Lotte Dillon, Slangerup

"Tak for fine produkter og inspirerende nyhedsbreve. Man kan kun ønske dig al mulig held og lykke med din virksomhed."
Birgit Betak, Undløse

"Du har et utroligt godt udvalg af planter og frø, en perfekt blanding af sjældent/nørdet og stor skønhed!"
Ane Rørdam Hoffmeyer, København Ø

"Hvor blev jeg glad og meget positivt overrasket, da jeg forleden fik mine frøposer. Hvilken omhu og personlighed. Sendt med venlig hilsen og adressen skrevet i hånden. Frøposerne foldet i brunt papir. Det skal du have tak for, Tine, og jeg er helt sikkert en ny trofast kunde. Denne oplevelse deler jeg gerne glad ud af, så du kan få flere kunder. Hvis frøene er fremdrevet med samme store glæde og omhu, glæder jeg mig til resultatet."
Olga F. Jensen, Solrød Strand

"Du skriver muntert og derudaf (i nyhedsbrevene) og fodrer min arbejdsglæde i bedene og min kamp mod ukrudtet. Jeg er glad for frøene, jeg har købt!"
Birgitte Haldbo, Hellerup

"Held og lykke med webshoppen. Et spændende sortiment med mange skægge ting. Især ser jeg til min glæde Lunaria rediviva - vedvarende måneskulpe, som jeg selv har haft stor fornøjelse af i mange år."
Jane Schul, Holte

"Bestilte i går - posten har lige afleveret. Imponerende flot ekspedition og service!"
Henrik Jordal, Aakirkeby

"Har stor glæde af de staudefrø fra dig, som jeg såede i foråret - det er altså sjovt!"
Sidsel Sangild, København N

"Jeg liker sidene dine - og jeg er også svært begeistret for din omtale af slike litt sjeldne og gammeldagse planter som kvann og skovmærke.
Anne S. Haga, Norge

"Kaj, min gamle ven fra Sjælland, besøgte mig i sommer for første gang i 30 år. Han var betaget af min have og sagde næsten omgående: 'Kender du Albinus?' 'Nåe, er det noget med frø? Synes jeg kender navnet,' var mit svar. Det var bare sagen for ham, at jeg stiftede nærmere bekendtskab med dette firma!
Knud Halskov, Nørager

"Mange tak for de gode nyhedsbreve - det er altid dejligt med ny inspiration til haven. Jeg købte i foråret frø af rosenslynger hos dig, og de står lige nu utrolig flot!"
Hanne Staulund Larsen, Skjern

"Jeg synes at din butik er spændende, fordi du sælger 'vilde' planter.
Vivi Rom, Køge

"Tak for hurtig levering af min ordre, som jeg modtog i skønneste orden. Det har iøvrigt været gældende for alle mine bestillinger."
Bodil Hougaard, Kirke Hyllinge

"Det er dejligt at blive taget alvorligt som kunde. Tak for din imødekommenhed. Jeg glæder mig til at få spirerne frem."
Inger Baumann Møller, Næstved

"Tusind tak - sikken service! Jeg handler hos dig igen!" Jette Paavig, Odense NØ "Det er da en utrolig god kundeservice, I holder jer - tak for det!
Birgitte Sejr, Broby

"1000 tak for frøposerne. Det må siges at være hurtig ekspedition; bestilt torsdag og modtaget her lørdag. Jeg vil glæde mig til at se resultatet af de spændende arter!"
Ole Pedersen, Karise

"Jeg vil bare lige takke for en super betjening!"
Julie Køster, København V

"Hvor er det super, at vi kan købe ramsløg hos dig. Det er en herlig grønsag og jeg MÅ bare ind og bestille til min egen have. Tak for endnu et flot og informativt nyhedsbrev.
Vickie Sørensen, Jyllinge

”Jeg er så glad for de fine planter, du har sendt, og de kom allerede i dag. Perfekt. Jeg er virkelig glædeligt overrasket over, hvor store, sunde og overbevisende de ser ud. Det er første gang jeg prøver at købe stauder på den måde. Det var din meget levende beskrivelse af din New York-have, som inspirerede mig. Og det bliver ikke sidste gang, jeg prøver det.”
Inger Sorgenfrei, Landskrona

”Jeg vil benytte lejligheden til at rose dig for den gode service, jeg har fået. Der var ingen slinger i valsen, så at sige.”
Lisbet Bergholt, Brædstrup

”Alt hvad vi har købt ved dig er helt OK.”
Jan Albrecht, Nørre Snede

”Det har vært en fornøyelse å handle med deg.” Unni Bjørhusdal, Norge ”Jeg har været meget tilfreds med de frø, jeg har fået fra dig, og jeg bliver glad hver gang, der er post fra dig i min mailboks.”
Lisa Simone Høj, Herlev

”Jeg går og glæder mig over, at de frø, jeg købte hos dig i foråret, nu er begyndt at gi' resultater.” ”Tak for god inspiration."
Lene Warming Jensen