Tøm hylderne: Halv pris på ALLE frø til og med d. 31. maj. Derefter er sæsonen slut og vi lukker for salget.
  • Håndpakkede kvalitetsfrø
  • Stort udvalg
  • Sæsonbutik

Vilkår

Vi sender alle bestillinger til kunder i Danmark som Quickbrev med Post Nord.

Prisen for ekspedition og forsendelse er:

  • For bestillinger op til 399 kr. tillægges 35 kr.
  • For bestillinger fra 400 kr. og derover tillægges 70 kr.

Vi sender ikke længere med såkaldt almindeligt brev, da vi tidligere har oplevet store problemer med leveringen af disse, hvilket medførte mange kundeklager over sen levering. Fra 2024 er prisen for almindelige breve i øvrigt sat op, så den nærmer sig Quickbreve. Priserne ovenfor svarer til Post Nords priser for Quickbreve - Albinus Frø tjener ikke på forsendelsen.

Priserne ovenfor gælder kun for bestillinger til Danmark. For bestillinger til udlandet kan prisen på levering variere indenfor 50-150 dkr. Prisen vil fremgå under bestilling inden endelig godkendelse af betaling. Bestillinger til udlandet sendes med standardpost.

Bemærk: Under udsalg beregnes leveringsomkostninger ud fra frøenes normalpris. Vi er desværre nødt til - også under udsalg - at fastholde de almindelige forsendelsespriser. Post Nord sætter nemlig ikke prisen ned på forsendelse, selvom vi sætter prisen ned på frø.

Betaling kan foregå med Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, JCB og American Express.

Betaling kan også ske med mobile pay.

I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshop-systemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Vi bestræber os på at sende alle bestillinger afsted inden for tre-fire hverdage. I højsæsonen om foråret har vi dog ofte meget travlt og ekspeditionstiden kan derfor være lidt længere.

Medmindre der er tale om meget store bestillinger, sendes frø i vatterede kuverter, der kan gå igennem de fleste brevsprækker, så man slipper for at skulle afhente i postbutik eller pakkeshop. Hvis du ønsker, at postbudet skal stille pakken ved døren/i en carport el.lign., kan det skrives på pakken. I så fald kan du notere det i fbm. afgivelse af bestilling. Albinus Frø er dog ikke ansvarlig for, om postbudet vitterligt stiller pakken på stedet, ligesom det er på eget ansvar, hvis du vælger at få pakken stillet ved din dør el.lign.

Du har ret til at fortryde købet inden for 14 dage – regnet fra den dag, du modtager varen – og bedes give besked om dette. Derefter har du yderligere 14 dage til at returnere varen. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde, som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Du skal selv betale for returnering af varen.

Har du klager eller spørgsmål, kan du altid henvende dig til info@albinusfro.dk. Ros eller gode forslag modtages selvfølgelig også gerne.

Personlige oplysninger, der registreres hos Albinus Frø bliver på intet tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for Albinus Frø. Læs hele persondatapolitikken

Albinus Frø & Kommunikation
Søndergade 21
3700 Rønne
Cvr. 26 17 37 87

Albinus Frø er registreret ved NaturErhvervstyrelsen med kundenummer 1008597789.